Tak til ældrerådsvennerne

Kære ældrerådsvenner,
Jeg vil gerne sige tak for jeres støtte i valgkampen til Ældrerådet i Aarhus Kommune. – Jeg hviler nu ud efter nogle massive uger. – Men jeg er som sædvanligt klar til arbejdet og til at bringe forskellige problematikker, I måtte have, på banen.

En særlig tak til jer, der var gamle nok og som boede i Aarhus Kommune, og som stemte på mig. – Jeg er glad for at få 4 år mere til gavn for vi ældre i Aarhus Kommune og i Region Midt og hele Danmark.

En speciel tak skal lyde til Morten Fritz fra www.bannerkompagniet.dk og Ole Sørensen fra www.onad.dk for de perfekte layouts, både til banner og til de sociale medier.

Desuden skylder jeg naturligvis min kone Kirsten Stentoft en stor tak, fordi du har fulgt med i de travle uger i denne periode, – også med passende afstikkere til afslapning m.m, når det blev for meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.