Kærlig Kommune

Jeg tænkte først: ‘Hvad har Aarhus nu gang i? – Er det kærlighed på en ny måde,- for sådan har jeg aldrig prøvet det før!’ – Nå nej, Aarhus Kommune vil vise, at det er en kommune med sjæl og plads til børn, dyr og planter, og hermed vil man også signalere, at der er plads til forbedringer. Kærlig Kommune

Mandag Morgen og Aarhus Kommune har fundet sammen om en måde, at profilere ældreomsorgen i Aarhus Kommune på og samtidig give kommunen en positiv omtale.

Så tænkte jeg, at det er dejligt at høre fra PR afdelingen i landspressen. Indtil nu synes jeg godt nok, at Randers er løbet med palmerne for omsorgspladser og også hele opgaveglidningen fra Region til Kommune. Desuden har Odense profileret sig på velfærdsteknologien. Begge områder burde Aarhus have profileret sig på, – for vi er bedre til disse opgaver.

I “Kærlig Kommune” fokuseres på de rehabiliterende genoptræningsmetoder frem for det at give borgeren kompensenrende hjælp og støtte. Man forklarer de 5 ledetråde, som giver mere eller mindre frit spillerum både for borgere og medarbejdere samt pårørende og frivillige kræfter. – “Kærlig Kommune” skal nok høre mere fra mig om nogle dage, hvor jeg vil samle de enkelte påstande og muligheder op.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.