Sammen om Sundhed

Vi vil gerne leve længere. Vi vil gerne have en bedre livskvalitet, og vi vil gerne have lige muligheder for at leve et sundt liv. Det er Sundhedspolitikkens hovedmål. – Derved forstås, at Aarhus Kommune har en vision om, at alle borgere i kommunen kan leve det gode, det sunde og det lange liv.

Dermed er en større andel af os mindre afhængige af behandling, pleje og hjælp. Der skal være sunde rammer for rent drikkevand, ren luft og grønne områder.

Der satses desuden på at have fokus på KRAM faktorerne: Sund Kost, mindre Rygning, mindre Alkohol og mere Motion. – Det handler også om, at udvikle det nære sundhedsvæsen så et hospitalsophold eller en sygdomsperiode bliver kortere, og mere behandling bliver lagt ud i hjemmene. – Det handler også om tidlig opsporing af sygdomme og dermed færre indlæggelser.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.