Generationernes hus

Der tales meget om ”Generationernes Hus”, men hvad er det? – I stor stil er det vel en ”Landsby i Storbyen”. Det lyder både romantisk og funktionsdygtigt. – Eller er vi på vej i det, vi kendte fra for mange år siden. Moden skifter og kortene blandes på ny. 

Det er nok lidt af det gamle nostalgiske, men på en moderne og ny måde, hvor man trods alt er en del af den omliggende større by. Man vil være en del af livet i samspil med alle aldersklasser. Man vil være en del af et selvvalgt fællesskab. Man ser frem til at være en del af et trivselsmiljø, hvor man lever livet med fælles oplevelser og tænker på nye muligheder, måske uden begrænsninger.

Man har valgt et forpligtende fællesskab med naturlige aktiviteter, og hvor man passer på hinanden i et trivselsmiljø. – Begrebet ”plejebolig” og ”visitation” eksisterer ikke i denne livsstil, og derfor skal ”hjemmeplejen” nytænkes eller designes på en anden måde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.