Konferencer hos LO faglige seniorer

I august 2013 holdt jeg oplæg i Aarhus for ”LO faglige seniorer i Østjylland”. Det har afledt, at jeg er inviteret til at være hovedtaler på to konferencer, en i Odense og en i Roskilde, i midten af september.

Jeg er inviteret til at komme med et godt indlæg om, hvordan Ældreråd fungerer. LO faglige seniorer finder det vigtigt, at Ældrerådene bliver mere synlige og forholder sig aktivt til de ældres forhold i kommunerne. Emnerne er talrige: For eksempel ”Offentlig transport”, ”Sundhedssystemet”, ”Rettigheder for ældre” og ”Anvendelse af IT” nævnes i flæng. – Jeg glæder mig meget til at informere om arbejdet i Ældrerådene og Seniorrådene, og ikke mindst om arbejdet i Ældrerådet i Aarhus Kommune og samarbejdet med forvaltningen, og de måder hvorpå vi rådgiver Aarhus Byråd.

Jeg skal ligeledes tale om Ældrerådsvalget for FOA seniorklub i Østjylland ugen før, jeg skal til Odense og Roskilde. Samtidig er valgkampen i Aarhus ved begynde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.