Serviceforringelser i pengeinstitutter

Ældre betaler prisen for kasselukning 

Jeg ser med stor bekymring på pengeinstitutternes lukning af kassefunktionerne. – Det er at lade de ældre borgere i stikken. – Nu kan man ikke komme indenfor og hæve penge eller sætte penge i banken. – Kassen er lukket. – Man er prisgivet til at lade sig udstille ved en pengeautomat, som mange ældre har svært ved at bruge. Det er et skridt i den forkerte retning. Det er slet ikke som tidligere, da pengeinstitutterne tog del i samfundsansvaret, og ikke lod de ældre og svage og handicappede stå ude på fortovet til frit skue.

Utryghed og lette ofrer for røverier

Når ældre ikke mere kan hæve mindre beløb, men bliver nødt til at have flere kontanter hos sig, er det en hån mod de ældre i en tid med stigende kriminalitet på gadeplan og i hjemmene. – Mange bankforretninger i dag sker på PC’en, men der er stadig 350.000 personer i Danmark, som har svært ved at finde ud af ’’den digitale verden”, og det er dem, som finansverdenen lader i stikken. – Kan vi som samfund tillade det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.