Borgermøde om vejplaner i Gellerup

Der var mødt 80 beboere op til borgermødet, som handlede om vejplanerne i det nye Gellerup. Min interesse lå i at hjælpe de ældre borgere i Skovgårdsparken. På sigt vil man lukke Sigridsvej mod nord, Det vil medføre, at busrute 4 A ikke mere kan betjene borgerne i Skovgårdsparken. De ældre borgere der bor her, kan så kun meget besværet komme til City Vest eller til Aarhus City. 

Der går 3 til 5 år inden planen effektueres, men det vil medføre, at Sigridsvej bliver en blindtarm. Jeg har tidligere foreslået, at Sigridsvej bliver en busgade med en bussluse mod nord, så der hver anden gang kan køres ad Sigridsvej og hver anden gang ad den nye Gellerup Hovedgade. – Men det afvises, fordi linje 4 A på sigt vil blive nedlagt på grund af letbanen, som vil have rute på den nye Gellerup Hovedgade.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.