Åbyhøj Torvedag

Lørdag den 17. august 2013 blev der igen afholdt torvedag på Åbyhøj Torv. Det var som sædvanligt en stor succes. Jeg gjorde god reklame for Ældrerådet i Aarhus Kommune og valget til det nye Ældreråd. som foregår i perioden 8. oktober til 25. oktober 2013.

Lokalcenter Åbygårds ‘Bussens venner’ besøgte jeg som det første. Her var jeg så heldig at vinde 1. præmie i deres lotteri. Hvert år bruger jeg et tocifret antal kroner for at støtte aktiviteten, og hvad var mere nært end at skænke førstepræmien på 1.000 kr. til netop ‘Bussens venner’, og hvor blev de glade.

Efterfølgende fik jeg en god snak med alle 6 politiske partier og menighedsrådet, som havde en stand. I et valgår som dette er de meget flittige med at fortælle, hvor gode og dygtige de er. Det vigtigste for mig var at fortælle, at Ældrerådet ikke var et partipolitisk foretagende. Vi tager os af ældrepolitikken, som vi rådgiver flittigt omkring. Vi gør, hvad vi kan for at komme med tidligt i processen, og derved sætter vi mange mærker, men de er oftest usynlige.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.