Fredsvalg i Ældrerådet i år

Ældrerådet og Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har besluttet, at der ikke skal være valghandling til Ældrerådsvalget i år. Der var 19 kandidater opstillet, og de indgår alle 19 i Ældrerådet fra 1. januar 2022.

Lovmæssigt skal vi være 15 folkevalgte medlemmer og op til 15 suppleanter. Således vil vi i de kommende 4 år ikke have suppleanter, fordi alle kandidater indgår i Ældrerådet. Det er fint, at de mulige suppleanter indgår i Ældrerådet fra starten. Så er de allerede aktivt med, når der ville blive brug for deres indsats.

Jeg stiller naturligvis op til fire år mere. Jeg vil gerne være med til at videreudvikle en ældrepleje i Aarhus Kommune, som er i samklang med nutiden, så vore dygtige medarbejdere i ældreplejen kan udføre et godt arbejde med faglig stolthed og værdighed. Jeg værdsætter også, at der er fokus på sundhedsarbejdet og samarbejdet med pårørende.

Igennem høringssvar og repræsentationer samt gennem læserbreve og impulser på de sociale medier sætter Ældrerådet mange ideer i gang.  Jeg har især fokus på “Fremkommelighed i byrummet”, “Værdig pleje”, “Fokus på egenbetaling” og ”Kollektiv trafik som sådan” samt forskellige Kulturaktiviteter.

Efter 12 år i Ældrerådet som formand, næstformand og de fleste år som sekretær vil jeg gøre mit til, at Ældrerådet fungerer som borgernes talerør med hensyn til at råde byrådspolitikerne og de respektive forvaltninger. Jeg ser således frem til et tillidsfuldt samarbejde i og med Aarhus Kommune.

Med venlig hilsen, Carl Aksel Kragh Sørensen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.