Valg til Danske Ældreråds bestyrelse

Takketale til Valgkreds 3 den 28. februar 2019

Jeg vil gerne takke for den massive opbakning, jeg har fået, til at være jeres repræsentant i Danske Ældreråds bestyrelse.

Jeg ser frem til et fortsat godt og inspirerende arbejde og et vigtigt ping-pong med jer, når det drejer sig om opgaver, der skal bringes til diskussion enten internt i vores valgkreds 3 eller bringes til torvs i Danske Ældreråds bestyrelse eller sekretariat. – Det er mit håb, at I vil bruge mig også til løbende opgaver, der måske skal vendes en ekstra gang.

Jeg vil gerne sige tak til Per Boysen, Randers Ældreråd, for et rigtigt godt og effektivt samarbejde, som jeg nu ser frem til kan fortsætte.

Ligeledes ser jeg frem til også i Regionsældrerådets FU at fortsætte samarbejdet med Rita Stokholm Vinding, Syddjurs Ældreråd, og med Anker Andersen, Hedensted Seniorråd. – Vi får vist svært ved at undvære hinanden.

Valgkreds 3 består af de 10 østlige kommuner i Region Midtjylland: Hedensted, Samsø, Horsens, Odder, Skanderborg, Favrskov, Randers, Norddjurs, Syddjurs og Aarhus Kommuner.

4 thoughts on “Valg til Danske Ældreråds bestyrelse

 1. Tillykke og mange hilsener herfra. Der er nok at tage fat
  på.

 2. Kære Carl-Aksel. Det glæder mig at du stadig er med i Ældrerådets arbejde, såvel lokal, region og på landsplan. Det er bare urimelig at et folkevalgt organ, alene har hørings ret. Mener du at det er ok. at kommunerne kan disponere over bloktilskud til ældrerådet efter for godt befindende?
  Alle de midler som overføres til kommuner skal øremærkes, og anvendeklsen skal godkendes af ældrerådene.
  Vh. Leo Larsen
  Viborg.

  • Kære Leo, Tak for din hilsen. Ja det er urimeligt vi ikke får flere penge af det, der fra staten er afsat til vort arbejde. Det har vi jo altid slåsset med, men kampen bliver ved. Din gamle borgmester var just ikke særlig medgørlig. Men efter 2 år må byrådet jo skalte og valte med pengene, som de vil. En anden sag jeg også vil kæmpe for er at vi alle må stemme samme dag som der er valg til byrådet. v.h. CA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.