DOKK1 Åbent Hus

DOKK1 Urban Mediaspace Aarhus havde åbent hus i denne weekend. Der er sket en fantastisk udvikling, men alligevel lidt svært at danne sig et billede af vort nye hovedbibliotek. Skitse af Multimediehuset set fra Europaplads

Der var en lang trappe op, men professionel rundvisning og en flot udsigt til “Isbjerget”. Billedet er lånt af Urban Medisspace Aarhus.

Som navngiver til DOKK1 blev jeg spurgt om, hvordan navnet opstod:

Det var en lille proces en sen nattetime, hvor det især irriterede mig, at Ældrerådet ikke var med i bedømmelseskomiteen for navnet, men det var byrådspartierne og “Børn og unge byrådet”. – Så jeg besluttede at indsende et navn. Jeg kom hurtigt på den tidligere beliggenhed af Flydedokken, deraf de to K’er. Så skulle det være anderledes, derfor et ”ettal” i stedet for ”en”. Så langt så godt DOKK1.

Men det kunne jo også have forbindelse med min PC dock, der hver dag giver mig ny viden. – Det skulle jo ikke ligne Londons ”The Docks” – Men DOKK1 bliver under alle omstændigheder et fremtidens sted, at hente ny viden for alle.

Og endelig hvis der kommer en DOKK2 med måske et andet formål, -så har Borgerservice til enhver tid DOKK1. – Altså konstruktiv nytænkning i protest.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.