Brugerrådsvalg 5. nov. 2013

Brugerrådene er valgt i hver deres lokalcenter. Brugerrådene vælges således i deres lokale områder. Man skal være fyldt 60 år eller være førtidspensionist for at være berettiget til at stille op og til at stemme. 

Brugerrådet medvirker til at gennemføre kommunens ældrepolitiske tiltag og udvikling i lokalområdet. Brugerrådet repræsenterer borgerne i lokalcentrets område. – En vigtig opgave er, at være med til at skabe et konstruktivt og godt samarbejde mellem de ansatte og borgerne samt med de frivillige.

Vore 37 lokalcentre er meget forskellige, og netop denne mangfoldighed betyder en hel del. Derfor skal der værnes om deres særlige karakter. Brugerrådene skal sikre, at der gives en god information til borgerne. – Der foregår rigtig mange aktiviteter på de forskellige lokalcentre lige fra holdgymnastik og håndarbejde til kortspil og krolf. Der arrangeres mange ture enten gåture i lokalområdet eller ture med lokalcentrets bus til indkøb eller sightseeing.

Alle lokalcentre har en café, hvor der kan købes mad og drikke midt på dagen. Disse cafeer er nerven i lokalcentrene, og de drives i stor udstrækning af frivilige. I det hele taget betyder den frivillige indsats rigtig meget for beboerne og borgerne i området. Derfor er der i hvert af vore 9 områder ansat en frivilligkoordinator.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.