MidtVask, en stor oplevelse

MidtVask vasker for de af Region Midtjyllands hospitaler, som er beliggende i den østlige del af regionen. MidtVask er et prisbelønnet vaskeri. Der beskæftiges ca. 180 medarbejdere fra stort set fra hele verden. MidtVask ejes 100% af Region Midtjylland.Miljø & Sundhed

MidtVask er kåret, som Danmarks mest effektive vaskeri. – Det kan ikke undre, fordi der oste af effektivitet og glade smil over hele linjen. Der vaskes 5.400 tons linned, uniformer, håndklæder, sokker og klude m.m. pr. år. Det svarer til 21 tons tøj pr. dag.

Vaskeriet er certificeret efter ISO 14001 standard. Således har man gennem en årrække bevidst reduceret energi, vand og kemikalie forbruget.

Gennem den omfangsrige automatisering sætter man arbejdsmiljøet og hygiejnen i højsæde. Der er pt. to holds drift, fordi der er pladsmangel. Store tøjposer og kar og containere findes i 3 etager, og via kraftige transportbaner flyttes det snavsede tøj rundt til vaskemaskiner og tørremaskiner, inden det lægges sammen til brug.

Der er en ny udvikling i gang på sygehusene, fordi der er udviklet dyner, der ikke skal have dynebetræk på. Disse dyner er en kæmpe besparelse på sygehusene, men de giver MidtVask store flaskehalse og kapacitetsproblemer. Derfor er man glad for, at Region Midtjylland er ved at finde penge til en ny placering. – Det er en nødvendighed, hvis ikke man skal indføre tre holds drift. Der er ingen tvivl om, at MidtVask, gennem deres evne til at prøve noget nyt, og gennem den store ansvarlighed, der lægges for dagen,  vil kunne øge effektiviteten i nye omgivelser til glæde for Region Midtjylland.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.