Liv i minderne

Minderne har vi da lov at have. – Ja, genkendelsens glæde var stor, da Retrospect Film havde inviteret til premiere på de 50 minifilm i Filmbyen i Aarhus. – Filmene var blevet lavet og finansieret i samarbejde med Aarhus Kommune, VIA, Trygfonden og Socialstyrelsen. 

Filmene var produceret i nært samarbejde med DemensCentrum Aarhus, og de skal hjælpe til med at give demente borgere en bedre livskvalitet. Til premieren så vi fire film a 10 minutter hver. Den første handlede om en unge piges romantiske stævnemøde. Den anden om en skolepige, der kom hjem fra skole til sin mor. Den tredje om de afbildede soldaterkammerater på øvelse, og den sidste om en kernefamilie på strandtur med madkurven.

Der var virkelig skruet ned for handling og og op for stemning med nærværende billeder. Filmene foregår i 1950’erne, og med highlights fra den tid refererer filmene til noget genkendeligt og vedkommende. – Tak for en god oplevelse som uden tvivl vil høste anerkendelse både herhjemme og i udlandet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.