SOS REGION MIDTJYLLAND

Det er vigtigt, at regionen bliver bedre til at tænke på de ældre patienter, når de skal hjemsendes hospital til eget hjem. Det kan ikke passe, at der er forskel på, hvad enten du udskrives fra Horsens, Skejby, Randers, Holstebro eller Herning.

Der anvendes forskellige screenings metoder. I mange tilfælde hjemsendes patienter til eget hjem, uden at kommunen og egen læge har fået meddelelse herom.

Det er ikke rart at blive sat af ved sin hoveddør uden hjælp og måske med et tomt køleskab. Der er i mange tilfælde brug for hjælp fra Hjemmeplejen med det samme. – Men hvis ikke hjemmeplejen er adviseret, ja så er man overladt til sig selv og vil hurtigt mangle medicin og hjælp til personlig hygiejne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.