DIGITAL TRYGHED FOR SENIORER 

Foranlediget af Borgmesterens afdeling har Ældrerådet og Ældresagen i vort samarbejde med Borgerservice om ”IT og seniorer” afholdt en event på Folkestedet med næsten 100 deltagere.

Det var et rigtigt godt møde arrangeret af ”Internet Week Danmark” med ”Det Kriminalpræventive Råd”. Undervejs var der stor spørgelyst om det brandvarme emne og mange gode råd fra både foredragsholderen og tilhørerne.

Identitetstyveri, kortsvindel, hacking, afpresning og mange andre ting i relation til den øgede digitalisering af vores samfund fylder jo rigtigt meget i den offentlige debat, og ikke mindst ældre borgere er naturligvis bekymrede. ­- Meningen er jo, at vi alle skal have glæde af digitaliseringen, og derfor er det vigtigt, at vi er trygge, når vi trykker på tasterne og ikke siger “Ups, hvad har jeg nu rodet mig ud i”.

Der blev i øvrigt serveret en Gin og Tonic samt kaffe og kage i starten af mødet, og det sluttede med 10 skriftlige spørgsmål til de fremmødte, hvor vinderen vandt den nyeste iPhone.

Alt i alt to læringsrige timer med digital lærdom, hvor vi også lærte, at vi ikke skal være nysgerrige på alting. – Du skal kende afsenderen af en e-mail, før du lukker den op.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.