Ældrerådsvalg digitalt

I Ældrerådet har vi gjort en stor indsats for at få flere 60+ borgere til at afgive deres stemme. Vi ønsker således at hæve stemmeprocenten fra 33% ved sidste valg i 2009 til 50% i år. 

Således kan man for første gang stemme digitalt. Det vil sige, at du også hjemme fra din egen computer kan afgive din stemme. Det er nemt og hurtigt. Du kan fortsat stemme ved at sende et brev med stemmesedlen. Afstemningsmaterialet udsendes mandag den 7. oktober 2013, således at du modtager det med posten tirsdag eller onsdag derefter.

Gennem lokalcentrenes datastuer og netcaféer har mange borgere med stor interesse lært teknikken. Journalisthøjskolens elever har produceret et videoklip på Lokalcenter Koltgården. Det er lagt ud på YuoTube i dette link http://www.youtube.com/watch?v=GbScklzrKPo

Det er spændende at kommunekere med sin familie og nære venner pr. e-mail eller på Facebook. Rigtig mange borgere har også på den måde fået nye bekendtskaber. – Du kan også stemme digitalt fra lokalcentrenes netcaféer og fra Rådhushallen i Aarhus.

2 thoughts on “Ældrerådsvalg digitalt

  1. Hvordan foregår det lige?? Altså Ældrerådsvalg.

    peder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.